KONYA / EREĞLİ - Kasım Topak Ortaokulu

Mrt

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirli aralıklarla gerçekleştirilen il geneli 8. sınıf öğrencilerine yapılan 5.  İzleme ve Değerlendirme uygulaması okulumuzda 19.03.2024 tarihinde yapılmıştır. Öğrencilerimizin sınav sonuçları branş öğretmenlerince değerlendirilerek eksik kazanımlar ve soru çözümünde yapılan hatalar tek tek kontrol edilmektedir.

KASIM TOPAK ORATOKULU CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA FİDAN DİKME PROJESİ

Eyl

Okul Öncesi Uyum Eğitim Programları kapsamında Okul Psikolojik Danışmanımız Kemal BOZOĞLU velilere seminer vermiştir.

Haz

*4 Haziran tarihinde uygulanan LGS sonuçları meb.gov.tr adresinden erişime açıldı

* 3-19 Temmuz tarihleri arasında LGS Tercihleri yapılacak

*Yerleştirme sonuçları 24 Temmuzda açıklanacak

Şbt

Şbt

Ock

Projenin hedefi: Güçlü aile, güçlü çocuklar, güçlü toplum

Okul Rehberlik Öğretmenimiz Kemal BOZOĞLU, Ailelere "sosyal ve duygusal beceri gelişimi,  aile içi iletişim becerileri, akran ilişkileri, bilinçli ve güvenli teknoloji kullanımı, çatışma ve stres yönetimi, bağımlılık, ahlaki gelişim, sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite" olmak üzere 8 başlıkta 44 saat eğitim vermiş olup eğitim sonunda kursiyerlere Halk Eğitim Merkezi aracılığıyla Katılım Belgesi verilmiştir.

Ock

Okulumuz tarafından 1.Dönem Not Ortalamasına göre birinci olan öğrencilere Başarı Belgeleri teslim edildi