KONYA / EREĞLİ - Kasım Topak Ortaokulu

Ekm

Okulumuz Rehberlik özel hedeflerinden "Okul Başarısını Arttırma"ya dönük verimli ders çalışma teknikleri semineri tüm sınıf düzey gruplarına okul rehberlik öğretmenlerimiz tarafından vermiştir.

Eyl

Eyl

Okul Öncesi Uyum Eğitim Programları kapsamında okul idaresi, okul rehberlik servisi ve okul öncesi öğretmenlerimizin katkılarıyla veli bilgilendirme semineri gerçekleştirilmiştir.

2022 LGS YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE OKULUMUZ

5 FEN LİSESİ

11 EREĞLİ LİSESİ 'NE ÖĞRENCİ YERLEŞTİRMİŞTİR.

ÖĞRENCİLERİMİZİ VE VELİLERİMİZİ TEBRİK EDER, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ

Kas

8.sınıflara yönelik okulumuz Rehberlik Servisi tarafından akademik gelişim kapsamında dikkat geliştirme egzersizleri devam etmektedir.

Ekm

Öğrencinin öğrenim görevini yerine getirebilmesi için iyi görmesi gerekir. Modern eğitimde kullanılan eğitim araçlarının çokluğu aile çevresinde televizyon ve bilgisayar gibi göze ve kulağa hitap eden araçların yaygınlaşması çocuğun görme yeteneğini daha çok kullanmasını gerektirmektedir. Görme kusurları çocuk ebeveyni ve öğretmen tarafından bazen anlaşılır. Ancak çoğu zaman görme probleminden ne kendisi ne ailesi ne de öğretmeni haberdar değildir. Bu durumda Snellen Göz Tarama Testi ile öğrencilerimizde görme kusurları varsa sınıf rehber öğretmeni ve veli bilgilendirilerek ilgili kuruluşlara yönlendirmesini yapıyoruz.